Articles / missatges del Ies Salvador Espriu
Data: 09 Gen 2014 - 08:47 AM

L’ESPRIU PARTICIPA AL CROS DE SALT

El diumenge 1 de desembre, trenta-un alumnes del nostre centre van participar a la cita anual del Cros de Salt al Pla dels Socs.

Aquesta cursa pertany al Circuit de Cros Gironí que organitza el Consell Esportiu de la Selva i els participants corrien per categories i per sexes. El fet de participar amb corredors de la mateixa edat és un factor motivador per als nostres alumnes, no obstant l’inconvenient és que hi ha molts participants que són de clubs d’atletisme de la província de Girona. Tot i així, van haver-hi alumnes que van pujar al podi i van obtenir una medalla, ja que fins a la categoria cadet es premiava fins a la desena posició.

En la categoria cadet masculí , en Mohamed Hammouch i en Santi Gallardo van aconseguir una merescuda 5a i 6a posició. Tot seguit, en Bilal El Adaddi va arribar en la 13a posició. En la categoria juvenil masculí, en Ridouan Ben Ydir va obtenir la 7ena posició. En la categoria cadet femenina, les alumnes Prathiba Gollen, la Djouba Sangareh i la Irina Garcia van arribar en la 13a, 14a i 15a respectivament. En la categoria infantil masculí van quedar classificats entre els deu primers; en Mustapha El Hachmi (4a posició) i en Mohamed Jaatit (7a posició). En la categoria junior, van participar tres alumnes de batxillerat i entre ells la Carla Llistosella va obtenir la quarta posició. Realment cal felicitar a tots els alumnes per a la seva participació a la cursa i esperem que l’any vinent pugui ser almenys tan bona com a aquest any!